Ukusno i korisno: Pijte sok od ova tri sastojka i očistite bubrege, zaštitite svoje srce i ojačajte kosti!

Bubrezi su moćni organi i imaju mnogo funkcija.
Detox bubrega – Osim što pomaže riješiti otpad, bubrezi su također odgovorni za otpuštanje nekoliko hormona:

1. Vaši bubrezi oslobađaju eritopoetin hormon. Ovaj hormon stimulira koštanu srž i “govori” da proizvodi crvene krvne stanice.

2. Drugi hormon koji se oslobađa bubrega je renin. Renin je važan u reguliranju krvnog tlaka. Visoki krvni tlak je jedan od temeljnih rizika od bolesti srca. Što je bolji krvni tlak, to više vaše srce mora raditi da pumpa krv kroz vaše tijelo. S vremenom, ako se ovo nastavi, srce vam se može povećati.

3. Treći hormon koji se oslobađa nazivaju se kalcitriol. Kalcitriol je aktivan oblik vitamina D. Vitamin D pomaže održavanju kalcija u vezama i važan je za pravilnu hemijsku ravnotežu u tijelu.
Dva najčešća uzroka bolesti bubrega su dijabetes i visoki krvni tlak. Obje se mogu spriječiti i kontrolirati. Mnogi ljudi imaju rizik za dijabetes i povišeni krvni tlak u njihovoj obiteljskoj povijesti, ali čak i ako to možete učiniti kako bi spriječili rizik za te bolesti.

Uz sve to funkcije vaši bubrezi su odgovorni da vam vaši bubrezi funkcioniraju na optimalnim razinama. To znači da morate dati bubrezima odmor prije svega uklanjanjem nezdravih navika kao što su pušenje, pijenje alkohola, jedenje prerađene hrane i tako dalje.

Koristite ove jednostavne korake kako biste “pomogli” vašim bubrezima.

Jedite svježe povrće. Izrežite obrađenu hranu. Prestani jesti hranu iz kutije. Kuhajte vlastitu hranu. Poznavanje onoga što stavite u svoje tijelo važno je i kada kuhate vlastitu hranu, točno znate koje sastojke koristite.

PROČITAJTE  PREKO NOĆI OBNOVITE 80% SVOG VIDA!

Jedite i hranu s alkalizirajućim sokom. Održavanje pH vrijednosti vašeg tijela na poželjnoj razini (neutralni pH) važno je jer pomažete tijelu da radi na optimalnoj razini, a da ne morate raditi prekovremeno da biste dobili osloboditi od neželjenih i štetnih toksina. Što bolje jesti, što više se kretati, radi uklanjanja toksina.

Korak 2 Brusnice su izvrsne za vaše bubrege i mokraćni mjehur, posebno za sprečavanje i liječenje infekcija mokraćnog sustava. One sadrže spoj nazvan hippuric acid. Hippuric acid pomaže acidifikaciji mokraće i sprečava bakterije. To je važno za osobe s infekcijom mokraćnog mjehura. One su izvrsni za vaše bubrege jer sadrže antioksidans zvan proantocijanidin. Ne samo da su brusnice korisne za vaše bubrege i mjehur, nego su također odlične za smanjenje rizika od bolesti srca, imaju svojstva protiv karcinoma, izvrsne su za vaše desni i još mnogo toga.

Najbolje je ili sok od svježih brusnica ili ih pomiješati. Ako ne možete pronaći svježe organske brusnice, pokušajte zamrznute organske brusnice i pomiješajte ih

Korak 3 Nedostatak magnezija nije koristan za pomaganje vašim bubrezima. Magnezij igra ključnu ulogu u regulaciji krvnog tlaka, naravno. Dodatci magnezija i prehrana s puno voća i povrća, koji su dobri izvori kalij i magnezij, dosljedno su povezani s snižavanjem krvnog tlaka. Magnezij je također važan za dijabetes, sprečavanje osteoporoze, kardiovaskularnih bolesti i još mnogo toga.

PROČITAJTE  OVAJ LIJEK sprečava zgrušavanje krvi i pojavu tromba, dobar i protiv moždanog udara!

Korak 4 Kada popijete tamno zeleno povrće, odmah dobivate visoku količinu hranjivih tvari i vitamina. Razmotrite odlazak na 5-dnevni detox.

Detox s Drew-om je sveobuhvatni 5-dnevni program koji podučava moć detoksifikacije. Ovaj program sadrži sve što vam je potrebno za detoksiranje, ne samo sokom, već i smoothijem i cijelom hranom.

Za koga je ovo?

Svatko tko želi sveobuhvatni sustav za detoksifikaciju – sve što trebate znati kako biste uspješno detoxicirali želite li jednostavno započeti sa cijelom hranom, učinkovito očistiti prehranu, ili povećati rezultate pomoću sokova.

Mnogi me pitaju zašto bi trebali sok, kad bi mogli jesti povrće ili voće. Kod ekstrakta soka od povrća sve što je ostalo su korisne mikro-hranjive tvari. Budući da vaše tijelo ne mora razbiti bilo koju komponentu kao što su netopljiva vlakna, vaše tijelo brzo apsorbira hranjive antioksidante, vitamine, minerale i mnogo više od sokova. Zato često dobivate trenutačnu energiju nakon što popijete sok!

Nakon što ste pili sok tjedan dana, vidjet ćete i osjetiti trenutne rezultate. Također, program za detoksiju sokom može pomoći da promijenite i ostavite loše navike poput pušenja.

Izvor:kurir.rs

Translate »
Inline
Inline