Supa čuvenog doktora Bilera: Smanjuje upale, popravlja pamćenje, čisti otrove iz tela! (RECEPT)

Dr Henri Biler je američki vizionar, lekar i autor knjige Hrana je najbolji lek u kojoj navodi metode lečenja bolesti ishranom.On veruje da telo ima sposobnost da se izleči samo.
 Njegova čuvena supa bogata je kalijumom, i poznata je kao jelo koje ima sposobnost da alkalizuje telo stimuliše jetru i nadbubrežne žlezde. On takođe pomaže pankreasu da kontroliše šećer u krvi.

 Dodavajući topljeni maslac, takođe ćete dobiti brojna dodatna lekovita svojstva. Smanjenje upala, podmazivanje vezivnih tkiva, jačanje imuniteta su neka od njih, a veruje se i da pospešuje memoriju i pomaže razvijanju inteligencije.

 Ova supa je najbolji način detoksikacije tela. Bilerova supa je dobar način da započnete dan ili je možete jednostavno dodati uz ručak.

 Sastojci: 4 tikvice srednje veličine, 3 šolje boranije, 2 stabljike celera, 2 veze peršuna, 250 ml filtrirane vode, morska so po ukusu, malo topljenog maslaca.
 Priprema: Ubacite vodu, isceckane tikvice, boraniju i celer u lonac. Pustite da voda proključa, smanjite vatru i ostavite da se krčka 30 minuta, dok povrće ne postane meko i sočno. Pazite samo da ne prekuvate, nemojte kuvati dugo nakon te faze.

 Ubacite mešavinu u blender i dodajte šaku peršuna i vode. Izgnječite povrće i dobro izmiksujte. Dodajte malo maslaca u svaku porciju kako biste zgusnuli teksturu i povećali lekovita svojstva.

 Ukoliko je moguće, uvek koristite organsko povrće. Možete dodati više tikvica umesto boranije i obrnuto. U skladu sa ukusom, možete da napravite gušću ili ređu supu.

Izvor:stil.rs

Translate »
Inline
Inline