Samo pritisnite aluminijumsku foliju na bolna mesta i za nekoliko dana bol će zauvek nestati, evo kako treba …

Tehnike alternativne medicine su u današnje vreme vrlo popularne. Njihovo korišćenje često vodi ka pozitivnim rezultatima.
Postoji efikasan metod pomoću kojeg se možete rešiti raznih bolesti. Ovaj metod je poznat već duže vreme i testirale su ga mnoge generacije. Naziva se još i „srebrni most.“

Kako biste ih napravili morate zalepiti foliju – ona je izvor mnogih vrednih metala koji su telu potrebni za zdravlje. Neki naučnici su uporedili efekte ove metode sa onom od bakarne narukvice.

Ovde možete videti kako da primenite „srebrni most.“

Kako biste napravili „srebrni most,“ uzmite široku traku i zalepite je za traku folije debljine 1cm i dužine 1,5 cm, ostavljajući prostor od 1cm ispod i iznad i 1,5cm sa leve i desne strane. Nanesite nastali povez na bolno mesto i bol će nestati. To je čudo!

folija2

Srebrni mostovi se nanose na kožu po meridijanima. Na primer, kod osteohondroze oni prolaze kroz kičmu, te se tuda nanosi folija.

Na udove se srebrna folija lepi paralelno u donosu na duge cevaste kosti. Kako bi se pospešilo njihovo dejstvo, leva i desna strana glavnog mosta mora sadržati još po bar jedan most.

Ovaj metod se može koristiti i za srčane bolove. Samo povez sa folijom zalepite na taj deo prsa i bol će nestati. Srebrni mostovi se takođe mogu koristiti kod bronhitisa, bolesti jetre, miozitize i drugih bolesti unutrašnjih organa.

folija3

Srebrni mostovi se često koriste i za ubrzanje isceljivanja ožiljaka. Kako bi ožiljci nestali potrebno je napraviti male mostove. Kada je rana dugačka, spojite nekoliko „mostića“ koji se preklapaju u intervalu od 5-10cm. Srebrni mostovi se menjaju na svaka tri dana.

Folija je takođe odlična alternativa za botoks. Pre spavanja zalepite srebrni most na čelo ili oko bora oko očiju. Nakon dve nedelje nanošenja duboke bore će znatno omekšati.
Naravno, ukoliko imate neke zdravstvene probleme, konsultujte se sa svojim lekarom. Započnite tretman samo ukoliko znate tačnu dijagnozu, kako se ne biste povredili tokom samostalnog lečenja.

Izvor:webtribune.rs

Translate »
Inline
Inline