Rekli su da je ovo voće jače od hemoterapije 10 000 puta. Šta vam još nisu rekli …?

Graviola je drvo koje raste u Južnoj Americi na obali Amazona, visoko je od pet do deset metara ali takođe predstavlja i moćnu namirnicu.
Ovaj organski proizvod je ukusan, sa kremastom površinom i izgledom podseća na „bodljikavi limun. “ Lokalni stanovnici predela Amazona koriste lišće i koru kako bi pravili čaj koji se koristi za tretiranje problema sa jetrom, bolove u zglobovima i dijabetes.

Za graviolu se smatra da je „10 000 puta bolja od hemoterapije“ ubija opasne ćelije, zbog čega se u suštini ona ističe među sredstvima za uništavanje infekcija današnjice.

Kao što su istakle pojedine administrativne organizacije, graviola nudi asortiman lekovitih svojstava koja poboljšavaju zdravlje organizma. Bogata je vitaminima i mineralima i brojnim suplementima koji imaju dobra dejstva na zdravlje čoveka.

Ovo su neka od lekovitih dejstava koja graviola ima na naše telo

  • Animira protok krvi u telu
  • Štiti organizam i brani ga od fatalnih zaraza
  • Ima svojstva za obnavljanje ćelija
  • Bori se protiv starenja
  • Pomaže kod poremećaja limfnog sistema
  • Podržava ključnu vitalnost i usmerava mentalitet ka pozitivnijem životu

Graviola i antikancerogene studije

Graviola još uvek tek treba da prođe kroz veliki broj ispitivanja i istraživanja. Za sad se samo pregledao efekat na lošim ćelijama u epruveti, klinička studija još nije sprovedena. Najbolja i najopširnija studija antikancerogenog efekta graviole potiče sa Fakulteta za farmaciju i farmakologiju, na Univerzitetu u Purduu.

Ova ustanova je potrošila milione proučavajući graviolu (i druge biljke koje negativno utiču na razvoj kancera, kao i komparativne poput asimine koja sadrži veću količinu tih mešavina) i na kraju je došla do ohrabrivajućih zaključaka: činilo se da mešavine intenzivno sprečavaju razvoj ćelija tumora, dok ostavljaju isključivo zdrave ćelije na miru.

Na žalost ne postoje dokazi dugoročnog testiranja efekta graviole na ljudima kada se govori o sprečavanju razvoja tumora i odbrane infekcija.
Mora se napomenuti da ukoliko planirate da koristite graviolu kao intenzivan i redovan lek, preporučljivo je da se pre toga konsultujete sa lekarom.

Izvor:kucnilekar.com

Translate »
Inline
Inline