Prirodni recept da iščistite oči, smanjite kataraktu i poboljšate vid za samo 3 meseca! Vrlo jednostavan! Izbegnite operaciju!

Vid nam je izuzetno važan. On spada među najvažnija čula, iako ponekad nismo zaista svesni brige koje naše oči zahtevaju.
Oči se moraju adekvatno zaštititi. Postoje brojni lekovi i kapi za oči koji pomažu u tome, ali oni na žalost mogu biti izuzetno štetni ukoliko se koriste često. Ukoliko želite da izbegnete ove lekove ili operaciju, isprobajte ovaj prirodni recept koji će vam pomoći da poboljšate vaš vid i zdravlje vaših očiju.

Maline i ruže za bolji vid

Kako biste imali odličan vid, neophodno je da konzumirate vitamin A svakodnevno koji doprinosi vašem zdravlju. To je razlog zbog kojeg mnogi pate od katarakte, na primer. Na poboljšanje čula vida takođe može uticati i konzumiranje borovnica jer one potpomažu ojačavanju vena i krvnih sudova koji štite mrežnjaču.

Druga stvar koju možete koristiti su Euphrasia kapi za oči  koje vam mogu pomoći da poboljšate stanje unutrašnjeg dela očiju. Ovde možete videti prirodan recept koji je vrlo jednostavan za pravljenje a definitivno pomaže poboljšanju zdravlja.

SASTOJCI:

  • 4 šolje ključale vode
  • 4 kašičice lišća od maline
  • 1 šolja latica ruža

PRIPREMA I UPOTREBA:

Ostavite sastojke u ključaloj vodi nekoliko minuta. Zatim ostavite mešavinu da se ohladi. Nakon hlađenja, procedite mešavinu.

Ispirajte oči sa ovom mešavinom da biste poboljšali vid. Ovaj recept vam neće samo pomoći da poboljšate zdravlje vašig očiju, već će znatno poboljšati i vaše celokupno zdravlje.
Trebamo uvek brinuti o svakom čulu koje posedujemo jer za uzvrat dobijamo očuvano zdravlje i osećamo se sjajno!

Izvor:webtribune.rs

Translate »
Inline
Inline