Natopila je vatu u OVO a onda utrljaja ispod pazuha: Trik koji će vam promijeniti život!

Na tržištu se nalaze razni proizvodi za ispiranje usta i izbjeljivanje zuba. Onda biste trebali znati da su ti priozvodi puni hemikalija koje mogu biti veoma štetne. Zato je bolje da koristite prirodne preparate u te svrhe, npr. limun, kokosovo ulje, nanu.
Vjerovatno znate za Listerine vodicu za usta, e pa možda je bolje da je upotrebljavate u druge svrhe.

Ukoliko se nađete u situaciji da nemate pri ruci dezodorans, možete iskoristiti Listerine. Jednostavno naspite malo Listerina na vatu i natrljajte ispod pazuha, a njegovo djelovanje će vas oduševit.

Npr. možete je iskoristiti da dezinfikujete četkicu za zube. Ovu vodicu možete staviti i ukantu za smeće jer će upiti neugodne mirise ostale od bačenog smeća.Možete očistiti Wc šolju upotrebom ove vodice jer je veoma jaka. Zapitaje se da li je pametno uopšte da koristite ovu vodicu da ispirete usta, ako je toliko jaka da očisti vašu WC šolju.

U sastavu onda mora imati razne vrste hemikalija koje nikako nisu dobre za unos u organizam. Isto važi i za Coca-Colu koja je toliko jaka da čisti WC šolju u par minuta. Šta li tek radi vašim organima?

I onda se zapitamo zašto nismo zdravi i zašto sve više ljudi obolijeva od raznih bolesti,a nismo ni svjesni koliko naše životne navike imaju uticaj na to.

 

Izvor:biljnicajevi.com

Translate »
Inline
Inline