Najbolja dijeta samo za LIJENE OSOBE! Ovaj sok topi kilograme za samo nekoliko dana!

Zar nije najbolja stvar da mi sjedimo u toplom domu, a kalorije se same sagorijevaju!? Pomislili ste kako je to nemoguće, e pa vjerujte da je itekako moguće.
Sigurno ste do sada mnogo puta čitali o tome koliko su med i cimet zdravi, bez obzira da li ih koristite odvojeno ili u kombinaciji. Ovi sastojci su se pokazali najefikasnijim u uklanjanju viška kilograma.

Da biste pripremili lijek ne ntreba vam mnogo sastojaka, a sami postupak je jako jednostavan. Na ovaj način ćete ubrzati metabolizam pri čemu dolazi do lakšeg sagorijevanja viška masnih naslaga.

Potrebni sastojci:

  • 250 ml vode
  • kašika cimeta
  • 2 kašike meda

Priprema:

 U posudu naspite 250 ml vode pa stavite na vatru kako bi prokuhalo. Zatim u prokuhanu vodu daodajte kašiku cimeta, skinite sa vatre poklopite posudu i ostavite da se neko vrijeme hladi. Treba biti mlako kao biste mogli konzumirtai.

Prije same upotrebe dodajte 2 kašike meda. Jako je bitno da med ne stavljate kada je voda previše topla jer na taj način ćete uništiti hranljive tvari koje se u njemu nalaze.

Smjesu konzumirajte prije spavanja, i ujutru prije doručka.
Najbolje djeluje na masne naslage ukoliko ga konzumiramo na prazan želudac.

Podijelite ovo sa svojim prijateljima jer mnogi od njih sigurno nemaju želju za vježbanjem , a žele da izgube kilograme.

Izvor:haber.ba

Translate »
Inline
Inline