ČUDOTVORNA SJEMENKA UNIŠTAVA ĆELIJE RAKA: Dostupna je svima, a farmaceuti ne žele da OVO znate!

U jezgrama koštice kajsije, šljive i drugih nalazi se vitamin B17. Odnosno, najveća koncentracija B17 vitamina je u gorkim bademima, u jezgrama koštica jabuke, kajsije, nektarine, kruške, šljive, trešnje, limuna, kupina, malina, jagoda itd. Nalazi se, takođe u braon pirinču, prosu, lanu i mnogim tropskim biljkama,posebno tropskoj kasavi.

U molekuli vitamina B17 nalaze se dvije jedinice šećera, jedna cijanida i jedna benzadelhida, koji se u ljudskom organizmu oslobađa samo na mjestu gdje se nalazi maligna ćelija. Malignoj ćeliji je šećer neophodan za rast i održavanje. Maligna ćelija je bogata enzimom betaglikozidazom u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se ćelija raka truje i uništava. Enzim betaglikozidazon se u ostalim, zdravim, ćelijama tijela nalazi u izuzetno malim količinama, pa praktično ne dolazi do trovanja zdravih ćelija organizma.

Rak voli šećer, a cijanid u jezgru koštice ( kajsije, šljive, jabuke i dr.) je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom.

Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vrijeme liječenja treba eliminisati.

Dnevna količina upotrebe:

Na svakih 2,5 kg sopstvene težine po jedno jezgro.

Prvo, izmjerite sopstvenu tjelesnu težinu, potom je podijelite sa 2,5 da dobijete dnevnu potrebu jezgri. U prosjeku to iznosi oko 30 jezgri dnevno.

Svako jezgro u ustima dobro sažvakati i natopiti pljuvačkom u ustima potom to progutati.

Namjena je prvenstveno u pomoći oboljelim od ove opake bolesti a potom prevencijom da do oboljenja ne dođe.

Ulje koštice marelice
Ovo prirodno ulje ima široku primjenu. Medicinski se koristi u prevenciji tumora i protiv simptoma astme. Antiupalna su se djelovanja ovoga ulja pokazala odličnima prilikom tretiranja ozbiljnijih kožnih problema poput ekcema, dermatitisa i akni. Blagotvorno djeluje na kožu i kosu jer je bogato prirodnim vitaminima A i E te linolinom i drugim esencijalnim masnim kiselinama, kao i mineralima. Za najbolje rezultate preporučujemo čisto i hladno prešano ulje koštice marelice bez umjetnih dodataka.

izvor:zdravlje.ba

Translate »
Inline
Inline