DA LI STE ZNALI ZA APLIKACIJU PROTIV KRAĐE VAŠEG TELEFONA? PORED OVE, SAZNAJTE KOJE SU TO JOŠ OPCIJE PAMETNIH TELEFONA KOJE SIGURNO NISTE ZNALI! (FOTO)

PRIJE 10 GODINA NISMO MOGLI NI ZAMISLITI STVARI KOJE DANAS IMAMO. UZ POMOĆ PAMETNOG TELEFONA DANAS MOŽEMO URADITI MNOGE STVARI POPUT SLANJA PORUKA, ČITANJE NOVINA, PLAĆANJE RAČUNA, GLEDANJE TV EMISIJA I BROJNIH DRUGIH STVARI.
 Memoriju vašeg telefona možete sačuvate veoma lako, jer će se ona vremenom prenapuniti. Podatke koji su vam bitni i želite da ih sačuvate možete sačuvati na mnoge načine kao što su dropbox, memorijska kartica ili da prebacite na računar. Ali osim ovih postoji još jedna opcija, a to je da vaše podatke prebacite na Telegram Messenger.

Napravite od telefona nadzornu kameru ili bejbi alarm. Motion Detector Pro je aplikacija koja reaguje na pokrete i čim se neko pojavi u vidnom polju aplikacija vam šalje fotografije. Ovo vam može samo poslužiti ukoliko nemate uređaje koji su za to namjenjeni i koje je ipak bolje koristiti.

tel 2

Cerberus je aplikacija koja se koristi protiv krađe vašeg telefona. Ona može fotografisati, uključiti mikrofon, blokirati telefon i locirati gdje se nalazi. Takođe ova aplikacija može koristiti glasan zvučni signal, koji će privući pažnju prolaznika.

Izvor:maxikuhinja.com
Translate »
Inline
Inline