Voda prirodni lek za sve bolesti!

Da je zdravo piti vodu svima je odavno poznato. Voda je izvor zivota i neophodna je za obavljanje svih funkcija u organizmu.
Bez nje se ne moze ni zamisliti krvotok, funkcionisanje bubrega, mozga, creva, misica, nervnog sistema, razmena materija, regulacije telesne temperature, pravilan rad zglobova i kostanog sistema, eliminisanje stetnih materija iz organizma. Jasno je da bez vode nema zivota.

Voda ne samo da gasi zeđ, vec deluje lekovito, cisti organizam i otklanja negativnu energiju. Cesto tusiranje a narocito plivanje otklanja posledice stresa, opusta misice i nerve i oslobađa nas negativne energije. Cak postoji verovanje da uklanja i magiju, uroke i slicno.

Japanska tradicionalna medicina preporucuje da se voda pije odmah nakon budenja i to u lekovite svrhe, a naucna ispitivanja potvrđuju delotvornost ove navike. Japansko lecenje vodom daje dobre rezultate u lecenju mnogih oboljenja. Primenjuje se za lecenje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova u telu, srcanih smetnji, masnoce u krvi, oboljenja bubrega i mokracnih puteva, dijareje, povracanja, zatvora, hemoroida, bolesti ociju, uha, grla i nosa, materice, menstrualnih poremecaja, pa cak i raka.

Kako se leciti vodom

Prema japanskoj metodi, lecenje vodom treba sprovoditi na sledeci nacin. Ujutru, pre pranja zuba, treba popiti cetiri case po 160 ml vode, znaci ukupno 640 ml. Nakon toga 45 minuta ne treba nista ni jesti ni piti. Posle toga normalno doruckovati pa naredna 2 sata ne jesti nista.
Ova vrsta lecenja nema negativnih efekata i dobro je (osim lecenja), praktikovati je citavog zivota u cilju ocuvanja dobrog zdravlja i kondicije.

Pri tom i nikada ne treba piti hladnu, vec vrucu vodu. Hladna voda zbija masnoce unete hranom i tako dolazi do usporavanja varenja, ostecenja crevnih resica i pojave gojaznosti.

Duzina tretmana vodom za određene bolesti

1. povisen krvni pritisak (30 dana)
2. dijabetes (30 dana)
3. gastritis (10 dana)
4. zatvor (10 dana)
5. tuberkoloza (90 dana)
6. rak (180 dana)
7. osobe koje boluju od artritisa, ovu terapiju mogu da sprovode samo tri dana u prvoj nedelji, a nakon toga svakodnevno

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Translate »
Inline
Inline