SPASITE VAŠA PLUĆA: Sa ovim receptom zauvijek se riješite želje za CIGARETAMA i očistite vaša PLUĆA!

Pušenje ozbiljno šteti vašem zdravlju. Ipak, ako ste strastveni pušač, vjerovatno vam ova činjenica ide na živce. Iako vam je možda dosadno slušati o posljedicama pušenja, ne možete ih poreći.
Osim što šteti vašem zdravlju i može izazvati rak pluća, pušnje utiče i na vaš fizički izgled. Koža vam brže stari, poprima neko sivilo, a zubi sve više žute. Da li vam je stvarno to potrebno?

Ne dozvolite da se prizvođai cigareta bogate na račun vašegzdravlja. Probajte prestati pušiti. To nije nemoguće, samo budite uporni.

Pušenje u trudnoći može izazvati štetne posljedice za nerođeno dijete jer mu fali kiseonika i velika je mogućnost da se rodi sa velikim zdravstvenim problemima. Da li zaista želite kriviti sebe za to, samo zato jer se niste mogli odreći cigarete?

Ovde ćemo vam pokazati kako da napravite zdravi napitak koji će vas ojačati, izliječiti, ali i spriječiti mnoge bolesti, a uz sve to djelovat će tako da ćete izgubiti želju za cigaretom.

Sastojci:

    • pola grejpfruta
    • pola narandže
    • 2 dcl čaja od kamilice
    • nekoliko kašika kokosovog ulja
    • 3 g origana
Možete ove sastojke pomiješati i popiti jednu čašu. Dobro će djelovati na vas, a želja za cigaretom će nestati. Osim toga, ovu smjesu možete i mirisati te i na taj način izgubiti volju za pušenjem.

Izvor:megagiga.info

Translate »
Inline
Inline