Pokazala je snimke koji su UZNEMIRILI SVE: Jedan pogrešan rez na operaciji i telo mi je puno OVE GROZOTE koju svakodnevno POVRAĆAM

Keli Joman (34) iz Bristola otišla je na, kako su joj lekari rekli, rutinsku operaciju. Nije bila ni malčice zabrinuta, jer to je bila jedna od onih operacija koje lekari dnevno izvode više puta. Međutim, u njenom slučaju, napravili su kobnu grešku zbog koje joj se desila stvar koja je zgrozila svet.
Ni slutila nije šta joj se zapravo dešava u telu Foto: Kelly Yeoman / Facebook

Punih 11 nedelja je Keli provela u bolnici, povraćajući sopstvene fekalije. To se, kaže, desilo jer joj je hirurg prilikom rutinske operacije oštetio creva.

A tek kada je podelila rendgenski snimak svoje utrobe, videle su se razmere katastrofe koja ju je zadesila.

– Za sve one koji ne shvataju prave razmere stanja u kom sam se zatekla… ovo je moj rendgenski snimak na kome se vidi da mi je telo prepuno fekalija. I da, ima ih i u grudima, dijafragma i pluća su mi zbog toga toliko podignuti da jedva dišem – poručila je ona uz sliku koja je šokirala ceo svet.
– Samo jedan pogrešan rez skalpela doveo me je do ovoga. Sada creva ne mogu da mi funkcionišu, ne mogu da dišem, sve što pojedem odmah povratim, zajedno sa već spomenutim sadržajima moga tela. Ništa u mom telu više ne funkcioniše i sve ide nizbrdo. Sada me čekaju dve ozbiljne i skupe operacije – kaže nesrećna žena, koja nema novca za obe ove intervencije, pa je putem društvenih mreža zamolila ljude da joj pomognu.

Izvor:zena.blic.rs

Fooding Tema od WPStash
Translate »