LIJEČNICI SE OSIPAJU ZBOG OVOG: Ubija rak, liječi, migrene, depresiju i autizam!!

Liječnici se osipaju zbog ovog jer ubija rak, liječi depresiju, migrene i autizam. Mnogo puta smo u našim člancima naveli koliko je prirodno liječenje uspješno u liječenju raka i ostalih bolesti. Trebate znati da hemoterapija nije jedino rješenje, ona ubija loše, ali i dobre ćelije. Prirodni lijekovi ubijaju samo loše ćelije i jačaju naš organizam. Zato su učinkovitiji od hemoterapije.
Pogledajte samo koliko se ljudi izliječilo iako su ih doktori otpisali i to primjenom prirodnih lijekova. Pod tim se misli na zdravu ishranu, izbacivanje šećera, viška soli i masti iz upotrebe.

Mnoge osobe su se izliječile prirodnim sokovima, npr sokom od cvekle, borovnice, pijenjem dosta soka od limuna, narandže i sl. To je zato što djeluju kao antioksidansi. Poznat je doktor Gerson koji je prirodnim sokovima uspješno izliječio pacijente koji su umirali od raka.

Zato se dobro informišite, ne odustajte od sebe. Farmaceutske kompanije ne zarađuju od prirodnih lijekova, zato vam doktori ne govore o prirodnom liječenju, potrebno je da se sami informišete i potrudite.

Zdrava ishrana je bitna jer tako ubijate ćelije raka (vitaminima i mineralima). Štetnim dodacima samo hranite rak. Osobe koje se liječe od arak ne bi trebale konzumirati slatkiše. Promijenite prehranu i vidjet ćete poboljšanje.

Da li znate da ulje kanabisa može izliječiti rak i multiplu sklerozu? Zato se u mnogim zemljama proizvodi za medicinske svrhe.
izvor:kucnilekar.com

Translate »
Inline
Inline