Kako da očistite vašu rernu bez ribanja sa ovim domaćim receptom od samo 3 sastojka

U ovom tekstu ćemo vam pokazati najbolji i najefikasniji domaći recept za čišćenje rerne bez ribanja.
Pokazaćemo vam ovu proceduru u 2 jednostavna koraka. Prvo, pokazaćemo vam kako da očistite rernu a zatim i prozor rerne. Evo šta treba da uradite:

Sastojci:

  • Voda
  • Flašica sa raspršivačem
  • Soda bikarbona
  • Krpa
  • Sirće
  • Mala posuda

Uputstva – Kako da očistitie rernu

Prvo morate da uklonite pregrade u rerni. Zatim pomešajte nekoliko kašika sode bikarbode sa malo vode u maloj posudi.

Poenta ove mešavine je da napravite pastu od nje, koja bi se mogla razmazati na svim površinama koje zahtevaju čišćenje. Sada, kada je pasta gotova, razmažite je unutar rerne. Soda bikarbona će postati braon.

Ostavite pastu u njoj preko noći. Ovoj mešavini će trebati najmanje 10 sati da obavi svoj posao. Sledećeg dana treba da uzmete mokru krpu i obrišete sodu bikarbonu koliko god je moguće.

Zatim, dodajte malo sirćeta u flašicu sa raspršivačem i naprskajte na mesta gde još uvek vidite ostatke sode bikrbone. Zatim obrišite krpom. Sada možte vratiti sve pregrade u rernu.

Zatvorite rernu i uključite je na nisku temperaturu na 10 minuta dok se ne osuši. To je to narode. Vaša rerna bi sada trebalo da bude sjajna i čista.

Uputstva – Kako očistiti prozor

Napravite gustu pastu mešavinom sode bikarbone i vode. Zatim nanesite pastu na prozor rerne. Ostavite 30-45 minuta. Uzmite krpu da obrišete prozor.

Zaista se nadamo da se uživali u ovom tekstu, i nadamo se da vam mogu korisiti ovi jednostavni trikovi za čišćenje rerne bez ribanja. Podelite ih sa prijateljima i porodicom. Hvala
Izvor:webtribune.rs

Translate »
Inline
Inline